845 347 kiloa yhden kortin varassa... 

Uusimpia, viimeisintä tekniikkaa edustavia, korkealaatuisia tuotteitamme ovat piirilevyt ja kalvokytkimet. Juuri sellaisena, kuin asiakkaamme tarvitsee. Yrityksemme asiantuntijat suunnittelevat kunkin tuotteen yksityiskohtaisesti asiakkaan tarpeiden pohjalta, jotta lopputulos on tavoitteen mukainen ja parhaalla mahdollisella tavalla tarkoitustaan vastaava. Piirilevyt ja kalvokytkimet valmistetaan yhteistyössä Ruotsissa toimivien Cromtryck-yhtiöiden kanssa. Työn alkusuunnittelu tehdään kuitenkin aina Suomessa omien asiantuntijoidemme kanssa.  
 


13 503 merkittyä paikkaa...

Ei taida olla kilpeä, jota ei meiltä saa. Oli se sitten pieni paikannumero tai suuri yrityksen tunnus tai mitä tahansa. Olemme tehneet tuhansia erilaisia kilpiä ja tulemme tekemään vastakin. Polttovärein painettuja, preeglattuja metallikilpiä, muovikilpiä, trooppista kosteutta, pakkasta, suolaista meri-ilmaa kestäviä kilpiä... 
Mitä Teidän yrityksenne tarvitsisi? Ottakaa rohkeasti yhteyttä, toteutamme niin tavalliset kuin erikoisemmatkin toiveet. 


Noin 9 967 640 merkkiä vuodessa...

Toimintamme kulmakiviä ei ole pelkästään määrä vaan erityisesti laatu - korkeatasoinen, kestävä laatutuote kuten super-gloss- kilvet.Kuluttajalle ne ovat tuttuja mm. uutuuttaan kiiltävien autojen konepelleiltä. Tuotantoomme kuuluvat toki myös kaikki ns. tavalliset silkkipainomenetelmällä tehtävät työt, niin suuret kuin pienetkin, aina asiakkaan toiveita noudattaen ja yhdessä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen pyrkien. Olemme palveluksessanne tarjoten tinkimättömän ammattitaitomme ja vuosikymmenien kokemuksemme yrityksenne parhaaksi.  


Vuonna 1946 perustettu Kromipaino Oy Cromtryck Ab, nykyään Oy Kromipainoteollisuus Industri Ab Cromtryck, on alansa johtavia yrityksiä. Perinteisen silkkipainotaidon pohjalta olemme kehittäneet ns. kromipainomenetelmän, joka mahdollistaa korkealuokkaisten, laadukkaiden ja yksilöllisten kromipainotuotteiden valmistuksen.Asiakkaamme haluavat usein vaativiin olosuhteisiin sopivan, laadukkaan ja edustavan tuotteen, oli se sitten käyntikortti tai piirilevy tai mitä tahansa siltä väliltä. Pyrimme toteuttamaan asiakkaamme toiveet parhaalla mahdollisella tavalla käyttäen avuksi vuosikymmenten tuomaa kokemusta ja alan viimeisintä tekniikkaa.Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja työskentelystämme painoteollisuuden huipputuotteiden parissa.  

Ehkä voisimme olla avuksi myös Teidän yrityksellenne?

 

Tarjouspyyntö / Tilaus