845 347 kilo på ett kort...

Mönsterkort och membrankopplare är våra nyaste produkter av hög kvalitet som representarden nyaste teknologin. Just det som våra kunder behöver. Våra experter planlägger var och en av våra produkter in i minsta detalj enligt kundens behov för att produkten skall bli just vad han vill ha och lämpa sig för sitt ändamål på bästa möjliga sätt. Mönsterkort och membrankopplare tillverkas i samarbete med Cromtryck-bolagen i Sverige. Grundläggande planering av jobbet görs dock alltid i Finland av våra egna experter. 
 

 
 
13 503 märkta platsen...

Det finns knappast en enda skylt som Du inte kan beställa hos oss. Vi har allting - från det minsta möjliga platsnumret till den största möjliga företagsskylten eller vad som helst. Under åren har vi tillverkat massor av olika typer av skyltar och det skall vi göra också i fortsättingen. Skyltar som är tryckta med brännfärger, präglade metallskyltar, skyltar av plast, skyltar som klarar tropisk fukt, köld och salt sjöluft... Vad behöver Ditt företag för skyltar? Vänligen kontakta oss, vi förverkligar alla Dina önskningar, både vanliga och ovanliga! 

 
Cirka 9 967 640 tecken om året...

Det är inte bara mängden som spelar en viktig roll i vår verksamhet, vi har också en stark känsla för hög kvalitet. Vi satsar på hållbara produkter av hög kvalitet som t.ex. super-gloss skyltar. Ytan påminner konsumenten om motorhuven på nya, glänsande bilar.Vi sysslar dock även med all slags såkallade rutinjobb där screentrycksmetoden används, såväl små som stora, alltid enligt kundens önskemål och alltid strävande till bästa möjliga resultat. Vi står Dig till tjänst och bjuder Dig vår expertis och erfarenhet av flera decennier till förmån för Ditt företag.

 
Cromtryck Ab, nuförtiden Oy Kromipainoteollisuus Industri Ab Cromtryck, som grundades år 1946 är ett av do ledande bolagen inom brancshen. Vi har utvecklat den såkallade kromtrycksmetoden som baserar sig på det traditionella screentrycket. Individuella kromtrycksprodukter av hög kvalitet kan tillverkas med den här metoden. En elegant produkt av hög kvalitet för krävande omständigheter är ofta det som våra kunder önskar. Det kan vara antingen visitkort eller mönsterkort eller något liknande. Vi strävar efter att förverkliga kundens önskningar på bästa möjliga sätt med hjälp av vår decennierlånga erfarenhet och den nyaste teknologin inom brancshen. 
Vi ger gärna vidare uppgifter om våra produkter och vårt arbete med topprodukter inom tryckindustrin. Kanske vi kan hjälpa Ditt företag också?
 
 

myynti@kromipaino.fi 

Förfrågan / Order